Wasze przepisy: Grzaniec po góralsku

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
sklep zoologiczny
sklep zoologiczny
Desery zimne Desery ciepĹ‚e Napoje bezalkoholowe Napoje alkoholowe  

Grzaniec po góralsku

Sk?adniki:
  • ¾ litra s?odkiego wina typu cherry ( ale nie likieru)
  • ½ litra jasnego, ?agodnego piwa
  • pól ?y?eczki cukru waniliowego, kilka go?dzików
Sposób przygotowania:
  • Wszystkie sk?adniki podgrza?, nie doprowadzaj?c do zagotowania. Dodac 30 ml. rumu. Dobrze wymiesza?, natychmiast rozla? do kubków.
Uwagi:
 
Przepis doda?(a): Daria
Grzaniec po góralsku

3.2222222222222
Głosowało: 9 osób
Opinie o Grzaniec po góralsku
Opinia - Pijak [15.08 10:35]
Ma dobry smaczek, wyglad sprawia ze chce sie pic.
 
GRZANIEC........ - BOGDAN [28.11 10:57]
Je?eli temperatura powietrza wynosi poni?ej-15 to trzeba dola ? 50 gram spirytusu na kubek 250 ml.PYCHA
 
kopiowanie przepisów - Matt [18.12 16:46]
Ten przepis widzia?em s?owo w s?owo taki sam w kilku miejscach...
 

Dodaj opinię o Grzaniec po góralsku:

Imię lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5