Remoulade selerowo-zio?owa

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
TELEWIZORY

TOP TELEWIZORY

TELEWIZORY OPINIE

TELEWIZOR LED

NOWY TELEWIZOR

RANKING TELEWIZORÓW

Samsung

Lg

Panasonic

Sony

Shops

TyLed

Przedszkole

Telewizory
Dania główne Sałatki Przystawki Zupy i przek±ski  

Remoulade selerowo-zio?owa

Sk?adniki:
    2 ?rednie jajka
    • 455 g startego selera
    • ?y?ki oliwy z oliwek
    • 1 ?y?ka oleju sezamowego
    • sok z 1 cytryny
    • po 3 ?y?ki siekanego szczypiorku i natki pietruszki
    • sól i czarny pieprz
    Sposób przygotowania:
    • 1 Gotujemy jajka na twardo, studzimy pod zimn? bie??c? wod?, obieramy i drobno kroimy.
    • 2 Wsypujemy seler i jajka do du?ej miski.
    • Mieszamy oliw?, olej, sok z cytryny i polewamy sa?atk?.
    • Posypujemy przyprawami, zio?ami i dok?adnie mieszamy.
    Uwagi:
     
    Porcje: 4
    Przygotowanie: 15 min
    Gotowanie: 10 min
    Kalorie: 161 kcal
    T?uszcz: 14 g

    1.75
    Głosowało: 4 osób

    Dodaj opinię o Remoulade selerowo-zio?owa:

    Imię lub pseudonim:
    Temat:
    Twoja opinia:
    Twoja ocena:
    1 2 3 4 5