Mieszanka warzywna

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
TELEWIZORY

TOP TELEWIZORY

TELEWIZORY OPINIE

TELEWIZOR LED

NOWY TELEWIZOR

RANKING TELEWIZORÓW

Samsung

Lg

Panasonic

Sony

Shops

TyLed

Przedszkole

Telewizory
Dania główne Sałatki Przystawki Zupy i przek±ski  

Mieszanka warzywna

Sk?adniki:
  • 2 ?y?ki oliwy z oliwek
  • 1 pokrojona du?a cebula
  • 1 zmia?d?ony z?bek czosnku
  • 1 ?y?eczka posiekanego ?wie?ego
  • tymianku lub oregano lub 1/4 ?y?eczki suszonego
  • szczypta soli
  • ?wie?o zmielony czarny pieprz
  • 455 g fasolki szparagowej
  • pokrojonej na ma?e kawa?ki
  • 455 g cukini pokrojonej na kawa?ki
  • 4 du?e pomidory pokrojone
  • na ?wiartki
  • 55 ml wody
Sposób przygotowania:
  • 1 Podgrzewamy oliw? na du?ej patelni, na ?rednim ogniu sma?ymy cebul? i czosnek 5?8 min, a? cebula b?dzie z?ota.
  • Dodajemy zio?a, sól i pieprz.
  • 2 Dodajemy warzywa, lekko mieszamy, przykrywamy i dusimy 10 min lub do mi?kko?ci.
Uwagi:
 
Porcje: 4?6
Przygotowania: 15 min
Gotowanie: 20 min
Kalorie: 135 kcal
T?uszcz: 1 g

4.1428571428571
Głosowało: 7 osób

Dodaj opinię o Mieszanka warzywna:

Imię lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5