Letnie tabbouleh

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
TELEWIZORY

TOP TELEWIZORY

TELEWIZORY OPINIE

TELEWIZOR LED

NOWY TELEWIZOR

RANKING TELEWIZORÓW

Samsung

Lg

Panasonic

Sony

Shops

TyLed

Przedszkole

Telewizory
Dania główne Sałatki Przystawki Zupy i przek±ski  

Letnie tabbouleh

Sk?adniki:
  • 170 g kuskusu
  • 2 ?rednie jajka
  • 1 drobno posiekana czerwona cebula
  • 1 czerwona i 1 ?ó?ta papryka (drobno pokrojone)
  • po 1 ?y?ce siekanej natki pietruszki, kolendry i szczypiorku
  • 3 ?y?ki siekanej mi?ty
  • sok i skórka otarta z 1 cytryny
  • sok i skórka otarta z 1 limonki
  • 3 ?y?ki oliwy z oliwek
  • sól i czarny pieprz
Sposób przygotowania:
  • 1 Przygotowujemy kasz? wed?ug wskazówek na opakowaniu.
  • W tym czasie gotujemy jajka na twardo, studzimy, obieramy i bardzo drobno siekamy.
  • 2 W du?ej misce mieszamy dok?adnie wszystkie sk?adniki.
  • Tu? przed podaniem solimy i pieprzymy do smaku.
Uwagi:
 
Porcje: 4
Przygotowanie: 25 min
Gotowanie: 10 min
Kalorie: 720 kcal
T?uszcz: 12 g

2.8
Głosowało: 5 osób
Opinie o Letnie tabbouleh
tabbulech - siania [10.07 14:34]
Dobra i letnia,lekka
 

Dodaj opinię o Letnie tabbouleh:

Imię lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5