Czerwona kapusta s?odko-kwa?na

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
TELEWIZORY

TOP TELEWIZORY

TELEWIZORY OPINIE

TELEWIZOR LED

NOWY TELEWIZOR

RANKING TELEWIZORÓW

Samsung

Lg

Panasonic

Sony

Shops

TyLed

Przedszkole

Telewizory
Dania główne Sałatki Przystawki Zupy i przek±ski  

Czerwona kapusta s?odko-kwa?na

Sk?adniki:
  • 3 ?y?ki oliwy z oliwek
  • 2 ?y?ki octu z czerwonego wina
  • 1 czerwone albo zielone chili z pestkami, pokrojone sok i skórka otarta z 1 pomara?czy
  • 1 ?y?ka wody
  • 3 ?y?eczki br?zowego cukru
  • 1 cienko pokrojona czerwona kapusta
Sposób przygotowania:
  • 1 Rozgrzewamy piekarnik.
  • Podgrzewamy w ma?ym ronde?ku olej, ocet, sok, skórk? pomara?czy i wod?.
  • Gotujemy na ma?ym ogniu 5 min.
  • 2 Wsypujemy kapust? do ?aroodpornego naczynia i polewamy sosem (zostawiamy 2 ?y?ki sosu na pó?niej).
  • Przykrywamy pokrywk? lub podwójn? warstw? folii i pieczemy 3 godz., sprawdzaj?c co godzin? i dolewaj?c sosu, gdy si? wygotuje.
Uwagi:
 
Piec w temperaturze: 16O°C
Porcje: 4
Przygotowanie: 15 min
Gotowanie: 3 X godz.
Kalorie: 196 kcal
T?uszcz: 11g

2.6666666666667
Głosowało: 6 osób

Dodaj opinię o Czerwona kapusta s?odko-kwa?na:

Imię lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5