Wasze przepisy: surówka z kapusty peki?skiej

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Warzywne Owocowe Warzywno-owocowe Inne  

surówka z kapusty peki?skiej

Sk?adniki:
  • g?ówka kapusty peki?skiej
  • 1,5 jab?ka ( lub 2 mniejsze)
  • 2 du?e marchewki
  • 1 ?rednia cebula (lub 2 male)
  • sól, pieprz
  • 1/2 cytryny
  • ?mietana 30% slodka
Sposób przygotowania:
  • kapust? umyc i pokroic w paski. Marchew zetrzec na drobnej tarce. Jab?ko zetrzec na grubszej (klasycznej) tarce. Polac sokiem z 1/2 cytryny. Pokroic cebul? w drobn? kostk?. Zala? ?mietan? (ok. 200ml-mala). Doprawic sol? i obficie popieprzyc. dok?adnie wymieszac. Smacznego!!!
Uwagi:
 
najlepiej dac dosc duzo pieprzu
Przepis doda?(a): kasioonia
surówka z kapusty peki?skiej

3.1818181818182
Głosowało: 11 osób
Opinie o surówka z kapusty peki?skiej
surówka - darek [03.08 16:47]
bardzo dobry i smakowity przepis , a co najwa?niejsze prosty. Polecam zrobi?em i nawet ciekawie wysz?o.
 

Dodaj opinię o surówka z kapusty peki?skiej:

Imię lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5