Wasze przepisy: sa?atka

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Warzywne Owocowe Warzywno-owocowe Inne  

sa?atka

Sk?adniki:
  • 60-70 DAG KAPUSTY PEKI?SKIEJ
  • 1 PUSZKA BRZOSKWI?
  • 7DAG RODZYNEK
  • 1 MA?Y S?OIK MAJONEZU
  • 3 ?Y?KI ?MIETANY
  • 1 ?Y?ECZKA CURRY
  • SL I IEPRZ
Sposb przygotowania:
  • 1.KAPUST? I RODZYNKI UMY?.BRZOSKWINIE OS?CZY? Z SYROPU
  • 2.PO OCZYSZCZENIU KAPUST? DROBNO POSZATKOWA?> BRZOSKWINIE POKROI? NA MA?E KAWA?KI>RODZYNKI ZALA? GOR?C? WOD? ABY ZMI?K?Y NAST?PNIE ODCEDZI? 3.WSZYSTKIE SK?ADNIKI STARANNIE WYMIESZA?. W OSOBNEJ MISECZCE PO??CZY? ?MIETAN? Z MAJONEZEM I PRZYPRAWAMI. SOSEM TYM POLA? SA?ATK? I WSTAWI? NA 1 GODZIN? DO LODWKI.
  • PRZED PODANIEM WYMIESZA?.
Uwagi:
 
KUPUJ?C KAPUST? PEKI?SK? POWINNI?MY ZWRCI? UWAG? ABY JEJ LI?CIE BY?Y ZWARTE I ZIELONKAWOBIA?E
Przepis doda?(a): natalia
sa?atka

2
Gosowao: 1 osb

Dodaj opini o sa?atka:

Imi lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5