Wasze przepisy: Sa?atka od serca na ciep?o

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Warzywne Owocowe Warzywno-owocowe Inne  

Sa?atka od serca na ciep?o

Sk?adniki:
  • opsane w przepisie
Sposb przygotowania:
  • Po zakupieni okko?o 1 kg warzyw (cebula, marchew, por, seler, ogrek, pomidor) oraz oko?o 2 kg owocw (japko, baban, pomara?cza, grefjfrut, kiwi, gruszka) wsypujemy wszystko do zlewu i dok?adnie myjemy. Po umyciu i osuszeniu wybieramy warzywa i owoce ktre przypominaj? nam narz?dy p?ciowe. oddzielamy od reszty banan i ogrek natomiast w grejfrujcie robimy dziure. pozosta?em warzywa miksujemy z owocami dodaj?s szczypt? soli. Szybko po?ykaj?c spo?ywamy wszystko tak, aby nic nie upad?o nam na ziemie.
  • Teraz mamy oko?o 60 minut oczekiwa?. Aby nam si? nie nudzi?o mo?emy u?y? banana lub ogrka do pieszczot odbytu, lub te? mo?emy to zrobi? z grejfrutem w ktrym uprzednio wykonali?my stosown? dziur?.
  • Po up?ywie 60 min. nale?y przygotowa? naczynie, do?? g??bokie. Nachylamy si? do naczynia i wk?adaj?c dwa palce do gard?a powodujemy torsje. Dobrze jest wywo?a? torsje obfite, tak aby zape?ni?przygotowane naczynie. Po nape?nieniu naczynia doprawiamy sa?atk? do smaku i podajemy go?ciom. smacznego!
Uwagi:
 
Przepis doda?(a): Kucharz
kuchcik65@wp.pl
Sa?atka od serca na ciep?o

3
Gosowao: 2 osb

Dodaj opini o Sa?atka od serca na ciep?o:

Imi lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5