Wasze przepisy: Surówka z kapusty peki?skiej

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Warzywne Owocowe Warzywno-owocowe Inne  

Surówka z kapusty peki?skiej

Sk?adniki:
  • 30 dag kapusty peki?skiej
  • jab?ko
  • cebula
  • 10 dag suszonych ?liwek kalifornijskich
  • 3 z?bki czosnku
  • ?wier? szklanki majonezu
  • 2 ?y?ki ?mietany
  • natka pietruszki
  • sok z cytryny
  • pieprz, sól
Sposób przygotowania:
  • Owoce i warzywa umy?, os?czy?. Wymiesza? majonez ze ?mietan?, doda? roztarty czosnek. Kapust? cienko poszatkowa?, w miar? krojenia dodawa? do sosu. ?liwki wydrylowa?, pokroi? w paski. Obrane jab?ko i cebul? pokroi? w drobn? kostk?, po??czy? wszystkie sk?adniki, przyprawi?, wymiesza? z posiekan? natk? pietruszki.
Uwagi:
 
Podawa? do mi?s, ryb i da? jarskich.
Przepis doda?(a): Madonna
Surówka z kapusty peki?skiej

2.3333333333333
Głosowało: 6 osób
Opinie o Surówka z kapusty peki?skiej
surówka z kapusty peki?skiej - gospocha [16.01 0:24]
Bardzo polecam-jest pyszna!W moim wykonaniu zamiast cebuli -szczypior z dymki i bez natki - smakuje wspaniale
 

Dodaj opinię o Surówka z kapusty peki?skiej:

Imię lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5