Wasze przepisy: Fasolka po bretonsku

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Pikantne Łagodne Chłodniki Sosy  

Fasolka po bretonsku

Sk?adniki:
  • 250g fasoli bialej
  • kielbasa-30dag
  • cebula 2szt.
  • koncentrat pomidorowy-(1 s?oiczek)
  • majeranek-1,5 ?yzki
  • sl-1 ?y?ka
  • pieprz-1 ?y?ka
Sposb przygotowania:
  • Fasole wyp?ukac i pozostawic na cala noc.Gotowac az zmieknie.Kielbase pokroic w kostke nastepnie dodac pokrojona cebulke i razem podsmazyc.Do ugotowanej fasoli w?ozyc podsmazona kielbase i cebule nastepnie dodac koncentrat pomidorowy,majeranek i doprawiac do smaku sl,pieprz.Przez ok. 15min. gotowac-wszystko razem mieszajac! ?ycze smacznego!
Uwagi:
 
Przepis doda?(a): Ewelina
Fasolka po bretonsku

3.375
Gosowao: 16 osb

Dodaj opini o Fasolka po bretonsku:

Imi lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5