Wasze przepisy: chrzan z jajkami i ?mietan?

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
Laptopy

Sklep komputerowy

Smartfony

Drukarki

Sklep zoologiczny
Jajka Warzywa Grzyby Inne jarskie  

chrzan z jajkami i ?mietan?

Sk?adniki:
  • 8-10 dkg chrzanu
  • 2 jajka
  • 1/8 j ?mietany
  • sól
  • cukier
  • ocet
Sposób przygotowania:
  • chrzan umy? oczy?ci? zetrze? na drobnej tarce. jaja ugotowane posieka? utrze? ze ?mietan? po??czy? z chrzanem doda? do smaku sól cukier i ocet.
Uwagi:
 
Przepis doda?(a): biedronka
biedro@op.pl
chrzan z jajkami i ?mietan?

3.8181818181818
Głosowało: 11 osób
Opinie o chrzan z jajkami i ?mietan?
ch... - terminator [25.03 12:42]
To rewelacyjny dodatek do jedzonka
 
chrzan z jajkami - Psina [10.03 10:35]
Ja zwykle daj? zamiast ?mietany majonez. D?u?ej postoi i mozna zrobi? du?o wcze?niej, nawet tydzie? i 10 dni przed podaniem. I jeszcze jedno - ludzie, nie dawajcie du?o octu! A chrzan najlepszy ze s?oika ze sklepu - mniej roboty.
 
:)...... - Kasica [06.04 8:31]
pierwszy raz robie chrzan z jajkami i ?mietan? my?l? ze ten przepis b?dzie ca?ej rodzinie smakowa?.....:) pOzDrOwIeNiA.......:)
 
dobra, pyszna rada:) - Dasiek [07.04 13:49]
dajcie do tego z umiarem tego octu! Pyszniejsze jest gdy damy do tego jeszcze 1/2 soku ze ?wie?ej cytryny i 1 starte na tzw. papk? jab?ko. Wymiesza?, zje??, pozmywa?. SmaczneGo
 

Dodaj opinię o chrzan z jajkami i ?mietan?:

Imię lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5