Wasze przepisy: jaja faszerowane

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
Laptopy

Sklep komputerowy

Smartfony

Drukarki

Sklep zoologiczny
Jajka Warzywa Grzyby Inne jarskie  

jaja faszerowane

Sk?adniki:
  • 6 jajek
  • szczypior
  • 10 ?rednich pieczarek
  • 1 cebula
  • 2 ?yzeczki mas?a
  • sól
  • pieprz
  • majonez
  • bulka tarta
Sposób przygotowania:
  • Jaja ugotowac na twardo.Po ugotowaniu ostudzic i przekroic jaja w skorupkach mocno udezaj?c no?em. Wyj?? ze skorupek bialko i ?ó?tko i bardzo drobno posieka?. pieczarki drobno pokroic i usmazyc razem ? cubulk? a po usma?eniu ostudzic i doda? do posiekanych jajek. Do caosci doda? pokrojony szczypiorek maslo oraz sól i pieprz do smaku.Gotowym farszem wypelnic skorupki a nastepnie obtoczy? góre w bu?ce tartej i delikatnie podsma?y?
Uwagi:
 
Przepis doda?(a): aneta
aneta-m22@wp.pl
jaja faszerowane

4
Głosowało: 6 osób

Dodaj opinię o jaja faszerowane:

Imię lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5