Wasze przepisy: indycze sznycelki z boczkiem i feta

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Ryby Drób Dziczyzna Pozostałe  

indycze sznycelki z boczkiem i feta

Sk?adniki:
  • ok.0,5 kg piersi indyka
  • 8 plasterkow wedzonego boczku
  • cebula (najlepiej czerwona)
  • ok. 6 pieczarek
  • ok. 20 dag sera feta
  • marynata- 5-6 lyzek oliwy, cytryna, sol, pieprz
Sposb przygotowania:
  • mieso pokroic na 8 kotlecikow, rozbic dosyc cienko. przygotowana marynata polac mieso, odstawic na ok. 2 godz do lodowki. Cebule i pieczarki pokroic w plasterki, ulozyc na kotleciki. ser feta pokroic na 8 czesci i dodac do kotlecikow. owinac ciasno plastrami boczku, skorzystac z pomocy wykalaczek piec ok 30 min czesto polewajac marynata (ok polowy pieczenia odwrocic na druga strone)
Uwagi:
 
Przepis doda?(a): oolcik
indycze sznycelki z boczkiem i feta

2
Gosowao: 1 osb
Opinie o indycze sznycelki z boczkiem i feta
zmiana sera - brudzia [09.09 19:16]
Zamiast fety mo?na doda? mozzarele
 

Dodaj opini o indycze sznycelki z boczkiem i feta:

Imi lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5