Wasze przepisy: Kura po Francusku

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Ryby Drób Dziczyzna Pozostałe  

Kura po Francusku

Sk?adniki:
  • 5 gotowanych kur
  • 2 chleby
  • Ketchup
  • topiony smalczyk (jedna kostka)
  • mas?o
  • mortadela 25kg
  • 1 ?wi?ski ogon
  • Ser
Sposb przygotowania:
  • kury po?orzy? do brytwnki pola? keczupem pokroi? chleb w drobne kawa?ki pola? t?uszczem roztopi? mas?o i pola? kurczaka wcze?niej polanego keczupem
  • Mortadele pokroi? w paski i usmarzy? razem ze ?wi?skim ogonem ob?o?y? kurczaka i wszystko do pieca na 30 minut. Po wyj?ciu posypa? serem i pola? ketchupem. Smacznego.
Uwagi:
 
Wyborne danie francuskie jedzone w Pary?u jest przysmakie Francji i ca?ej EUROPY polecam.
Przepis doda?(a): Mira
kasia@wp.pl
Kura po Francusku

3
Gosowao: 4 osb
Opinie o Kura po Francusku
?wi?ski ogon - kac [18.01 18:25]
po co na cztery kury i kurczaka k?a?? jeszcze ?wi?ski ogon?
 

Dodaj opini o Kura po Francusku:

Imi lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5