Wasze przepisy: ?led? w oleju

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Ryby Drób Dziczyzna Pozostałe  

?led? w oleju

Sk?adniki:
  • 1/2 kg filetw ?ledziowych
  • 1/2 s?oiczka marynowanych grzybkw
  • 3 ogrki konserwowe
  • 3 cebule
Sposb przygotowania:
  • Filety ?ledziowe moczymy w wodzie lub w mleku przez kilka godzin,a nast?pnie os?czamy i kroimy na kawa?ki.Cebul? obieramy i drobno siekamy.W szklanych s?oiczkach uk?adamy warstwowo porcj? cebulki i ?ledzie.Zalewamy olejem tak,aby ca?a zawarto?? by?a przykryta,zamykamy i odstawiamy do lodwki na 24 godziny.Przed podaniem uk?adamy na p?misku ?ledzie wraz z cebulk? brzegi dekorujemy drobno posiekanym ogrkiem i grzybkami.
Uwagi:
 
Przepis doda?(a): iwona ku?mi?ska
iwonakuzminska1
?led? w oleju

2.75
Gosowao: 4 osb

Dodaj opini o ?led? w oleju:

Imi lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5