Wasze przepisy: karp na s?odko

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Ryby Drób Dziczyzna Pozostałe  

karp na s?odko

Sk?adniki:
  • ?ywy karp
  • 2 cytryny
  • p? miseczki bu?ki tartej
  • 3 li?cie sa?aty
  • 1 plasterek cytryny
Sposb przygotowania:
  • .Umy? dok?adnie ?ywego karpia bez zabicia potem go oskrobac i posypa? bu?k? tart? nala? na patelnie oleju i ?ywego karpia po?orzy? na rozgrzana patelnie naszykowa? ostry n? kiedy wyjmiemy karpia rozcinamy brzuch je?li jeszcze ?ywe wtedy musimy post?pi? brutalnie ale skutecznie i wbi? rybie dobrze i mocno n? w brzuch je?li ju? n? jest w bity rozcinami ca?y brzuch i yk?adamy na ?rodek plasterek cytryny a na p? misek k?adziemi wok? li?cie sa?aty.
Uwagi:
 
.Prosz? sie nie martwi? karpia bola?o b?dzie to przez kilka minut.
Przepis doda?(a): kazimierz L
marenio123@buziaczek.pl
Karp na s?odko

1.75
Gosowao: 4 osb

Dodaj opini o karp na s?odko:

Imi lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5