Wasze przepisy: Ryba po japo?sku

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Ryby Drób Dziczyzna Pozostałe  

Ryba po japo?sku

Sk?adniki:
  • 1 kilogram filetw
  • Ciasto do obsmarzania filetw:
  • 1szklanka m?ki
  • 1/2 szklanki wody
  • 1 jajko
  • sl
  • Zalewa:
  • 2 szklanki wody
  • 1 ?y?ka oleju
  • 1 ma?y przecier pomidorowy
  • 4 ?y?ki ketchupu
  • 3 ?u?ki octu
  • 2 ?y?ki cukru
  • sl do smaku
  • Dodatkowo:
  • 1 s?oik ogrkw korniszonych
  • papryke konserwow?
  • 2 cebule
Sposb przygotowania:
  • Wyrobic ciasto do obsmarzania filetw i je obtoczy? a potem obsma?yc.
  • Wod? na zalew? zagotowac i dodac wszystkie sk?adniki i gotowa? 3 minuty.
  • W garnku u?o?y? usma?on? ryb? pokrojon? cebul? ogrki i papryk?.Uk?ada? warstwami raz ryb? raz warzywa i na koniec zala? ciep?? zalew?.
Uwagi:
 
Przepis doda?(a): andrew20
andrew0927@o2.pl
Ryba po japo?sku

4
Gosowao: 2 osb

Dodaj opini o Ryba po japo?sku:

Imi lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5