Wasze przepisy: zapikany dorsz w rumie

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Ryby Drób Dziczyzna Pozostałe  

zapikany dorsz w rumie

Sk?adniki:
  • plasterek cytryny
  • 125g dorsza
  • olej ro?linny
  • sl i pieprz
  • 100ml rumu
Sposb przygotowania:
  • dorsza dok?adnie op?uka?. olej ro?linny wlac na patelni?. na rozgrzanym oleju smarzy? ryb? do z?otego kolorku. do dorsza wla? rum i podduszac ok.10 minut.
  • wy?o?yc na talerzyk, doprawi? i udekorowa? plasterkiem cytryny.
Uwagi:
 
nie dusi? za d?ugo bo nie b?dzie smakowa?.dusi? w 120 stopniach C
Przepis doda?(a): kinia
Zapiekany dorsz w rumie

0
Gosowao: 0 osb

Dodaj opini o zapikany dorsz w rumie:

Imi lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5