Wasze przepisy: Sa?atka rosyjska

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
przepisy kulinarne
Ryby Drób Dziczyzna Pozostałe  

Sa?atka rosyjska

Sk?adniki:
  • 10 dag gotowanej wo?owiny
  • 15 dag pieczonej cieleciny ( mog? by? np. resztki niedzielnej pieczeni )
  • 1 ?led? marynowany
  • 2 ugotowane ziemniaki
  • 1 ugotowana marchewka
  • 1 ugotowany lub pieczony w skrce burak
  • 3-4 ogrk konserwowych
  • 1 winne jab?ko
  • 2 ?y?ki posiekanych grzybw marynowanych.
  • 4/5 szklanki majonezu
  • 1 cytryna
  • 1 jajko ugotowane na twardo
  • kika oliwek
Sposb przygotowania:
  • Gotowan? wo?owin? pokrj w paski , ciel?cin? ?ledzia ziemniaki marchewke buraka ogrki i jab?ko w kostk?, Przygotowane sk?adniki prze?z do miski i wymieszaj. Dodaj marynowane grzybki. Teraz dodaj majonez i ponownie dok?adnie wymieszaj aby majonez pokry? wszystkie sk?adniki.
Uwagi:
 
Doprawi? pieprzem i sol? Sa?atk? prze?? do salaterek udekoruj cz?stkami jajka plasterkami cytryny i oliwkami . Odstaw na kilkana?cie minut niech si? \\\\\\\"przegryzie\\\\\\\"
Przepis doda?(a): Joanna
joannabajaczyk@interia.pl
Sa?atka rosyjska

3
Gosowao: 2 osb

Dodaj opini o Sa?atka rosyjska:

Imi lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5