Fasolka szparagowa w sosie musztardowym

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
Laptopy
Duża oferta laptopów
Tablety
I inne mobilne urządzenia
Smartfony
na każdą kieszeń atrakcyjne ceny
Telewizory
tv różnego rodzaju duża oferta
Drukarki
Laserowe i atramentowe
Konsole do gier
duża oferta Konsole
Sklep komputerowy
największa oferta komputerów
Monitory
super led monitory
Komputery
stacjonarne dla gracza
Smartwatch
Najlepsze Smartwatche online
Routery
mobilne i przenośne gsm
Mięsa Owoce morza Drób Zupy Przystawki Warzywa Desery  

Fasolka szparagowa w sosie musztardowym

Skladniki:
  • 3 ?ó?tka jaj
  • 1 ?y?ka francuskiej musztardy
  • 2 ?y?eczki mas?a
  • 1/4 szklanki ?mietany
  • 2 ?y?eczki octu winnego
  • 500 g zielonej fasolki szparagowej
Sposób przygotowania:
  • Aby przyrz?dzi? sos, nale?y utrze? na parze ?ó?tka z musztard? i mas?em na g?adk? mas?.
  • Doda? ?mietan? i miesza? 3 minuty, nast?pnie doda? ocet. Wymiesza? i odstawi?. Sos nale?y ponownie podgrza? na parze, gdy fasolka b?dzie ugotowana.
  • Fasolk? umy? i oczy?ci? z w?ókien. Gotowa?, a? b?dzie mi?kka, ale spr??ysta i chrupi?ca.
  • Pola? fasolk? sosem i podawa?.
Uwagi:
 
PORCJA DLA 6 OSÓB

3.6
Głosowało: 5 osób

Dodaj opinię o Fasolka szparagowa w sosie musztardowym:

Imię lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5