Kapusta w sosie ostrygowym

Przepisy kulinarne
 szukaj
Twoja Reklama
Wasze przepisy
Dodaj przepis
Przyprawy
Owoce morza
Składniki żywieniowe
Witaminy i minerały
Diety
Słownik pojęć
Savoir Vivre
Kontakt
 polecane
Laptopy

Sklep komputerowy

Smartfony

Drukarki

Sklep zoologiczny
Mięsa Owoce morza Drób Zupy Przystawki Warzywa Desery  

Kapusta w sosie ostrygowym

Skladniki:
  • 400 g kapusty peki?skiej
  • 3 ?y?ki sosu ostrygowego
  • 1 iy?ka oleju z orzeszków ziemnych
  • sól
Sposób przygotowania:
  • Kapust? oczy?ci?, obci?? ko?ce ogonków li?ci, listki rozdzieli? i dok?adnie umy?. Zmiesza? sos ostrygowy i olej.
  • Wrzuci? kapust? na wrz?c?, lekko osolon? wod? i gotowa? bez przykrycia 3 minuty, az li?cie b?d? mi?kkie. Ods?czy?, prze?o?y? do salaterki, doda? sos i dok?adnie wymiesza?.
Uwagi:
 
Porcja dla 4 osób

3.4
Głosowało: 5 osób

Dodaj opinię o Kapusta w sosie ostrygowym:

Imię lub pseudonim:
Temat:
Twoja opinia:
Twoja ocena:
1 2 3 4 5